Welkom op deze site

Stichting Geboeid door het leven zal starten met een nieuwe cursus: De Herstel cursus 2018.

De onderwerpen die aan de orde komen zijn:
  • Herstel van identiteit
  • Herstel van geest
  • Herstel van ziel
  • Herstel van denken
  • Herstel van lichaam
  • Herstel van relaties
Uitgangspunt van deze cursus is dat Jezus Christus is gekomen om mensen te genezen en herstellen. Hij kwam voor mensen met een gebroken hart en een verslagen geest.
Onderdeel van deze cursus is een Herstelweekend, waar dieper ingegaan wordt op bevrijding, genezing en herstel van innerlijke pijn en verdriet.
Deze cursus zal plaatsvinden Op 4 donderdagavonden: 31 mei, 7, 14 en 21 juni, telkens van 20:00 tot 22:00.
Aanmelden kan door middel van een mail te sturen aan:info@geboeiddoorhetleven.nl

 Meer informatie (PDF)

bloemDeze site geeft je informatie over verschillende soorten verslavingen. De belangrijkste worden beschreven. Herken je jezelf in één van deze verslavingen en wil je weer een vrij mens zijn, mail ons dan via de contactpagina.

Er zijn getuigenissen te lezen van ex-verslaafden. Aangrijpende verhalen die jij misschien zelf wel herkent. Erica en Bart laten jou eerlijk weten hoe zij van de verslaving zijn vrijgekomen. Heb jij ook die verlangens?  Lees meer
Het leven is boeiend. Er is zoveel te beleven en er zijn zoveel mooie zaken waaraan je plezier kunt beleven. Maar soms kan iets je in het leven zoveel vervulling, plezier of genot geven dat je er aan vast komt te zitten. Onzichtbare krachten en draden trekken je er steeds weer naar toe. Je bent niet meer vrij! Je bent verslaafd geraakt.  Lees meer!